tirsdag 24. juli 2007

Semesteråpningsuka


Miljøutvalget gjør semesterstarten til en super start på semesteret! Du som er "gammel" student kan også bli med...


Tirsdag 14. august
Denne dagen er bare for nye studenter. Hvis du har lyst til å komme, må du være fadder! Det er aldri forsent å bli fadder, bare ta kontakt.

Onsdag 15. august
Tradisjonell åpningsdag med gudstjeneste og fakultetsåpning. Rebusløp og griling for faddergruppene.

Torsdag 16. august
Studieprogrammene starter opp. Kl. 16.30 åpner vi vår egen kafé i kjelleren, Vidar Leif kafé, for semesteret. Stikk innom og få en dose kaffe, kake og småprat i hyggelige omgivelser.

Fredag 17. august
På dagen begynner undervisninga. På kvelden er det på tide å virkelig sparke i gang semesteret! Det blir semesteråpningsfest i kantina kl. 19.00. Antrekk pent, men avslappet. Festen er åpen for alle som vil komme, så ta gjerne med deg alle du kjenner. Det blir konsert med Garness. Inngang kr. 30. Salg av mat og drikke.

Søndag 19. august
Vi drar på en trivelig tur til Bygdøy der du kan bade, grille, henge og bli kjent med folk. Oppmøte ved fontena på Nationalteateret t-banestasjon kl. 13.00. Ta gjerne med badetøy og grillmat. Du trenger en sporveisbillett.


Mandag 20. august
Nettopp flyttet? Vi drar på fellesekspedisjon til IKEA med IKEAbussen, spiser middag sammen og kjøper det vi trenger. Oppmøte i resepsjonen på MF kl. 16.05.


Tirsdag 21. august
For de sporty og alle andre blir det sportsaktiviteter i Marienlystparken etter skoletid. Oppmøte i resepsjonen på MF kl. 16.05.

Onsdag 22. august
Vi introduserer miljøtimen: hver onsdag mellom 12.15 og 13.00 har alle studenter fri, og det skjer forskjellige ting. I denne miljøtimen kan du ta lunsjen i kantina og samtidig finne ut mer om hva som skjer for og med studenter på MF. Etter skoletid får du mulighet til å se byen. Vi møtes i resepsjonen på MF kl. 16.05. Enten du er litt kjent i Oslo eller ikke, kan du være med og se noen lure steder rundt omkring, og ha det sosialt. Vi avslutter på kafé.


Lørdag 25.- søndag 26. august
Vi drar på bli-kjent-tur til Nordmarkskapellet! Nordmarkskapellet ligger i Nordmarka (skogen) og har både soveplasser og kapell. Det tar litt over en time å gå opp dit. Vi skal bli kjent, slappe av, spise, leke osv. Kanskje vil du bade, gå tur eller spille volleyball? Det blir kveldsmøte med andakt lørdag og gudstjeneste på søndag. Oppmøte på MF lørdag kl. 09.45 (T-banen går 10.18). Ta med sovepose (e.l.), et pålegg, 100 kroner, turklær, badetøy hvis du vil, og alt du ellers kunne komme på. Påmelding innen 23. august til Frode (se nedenfor) eller i kantina i miljøtimen. Hvis ikke du kan bli med på turen kan du gjerne ta turen til gudstjenesten søndag kl. 12.00. Eike Ziller-Off (studentrådsleder på MF) taler.

1 kommentar:

Spilling sa...

Virker som et knallprogram! Bare ikke brenn dere fullstending ut!