fredag 22. august 2008

MF fyller 100 år - da blir det FEST!3 september skal det feires på MF! Etter semesteråpning og kreering av æresdoktorer starter studentenes egen Jubileumsfest.

Kl 18 blir det festmiddag i kantina med baconsurret kyllingbryst, pasta penne, salat og gorgonzola på menyen, selvfølgelig med dessert og kaffe etterpå. Denne middagen koster kun 50 kroner. For å bli med må du melde deg på til mu@stud.mf.no - husk at det er begrenset antall plasser, så vær snar! For de av dere som allerede har betalt 200 kroner, kan vi berolige dere med at dere vil få tilbakebetalt 150 kroner.

Kl 20 starter så festen på Betong (Chateau Neuf - rett ved siden av MF). Her skal vi mimre litt og se hvordan studenthverdagen ved MF var i gamle dager, vi skal ta en liten titt på MFstudenten i dag, og det blir selvfølgelig konsert med The Ranger and the Unsuspected Stranger og Onkel Tuka. Denne festen er helt GRATIS, bare møt opp i døra med MFstudentbeviset ditt og et par venner hvis du vil ha dem med. Eller du kan også melde deg på til mu@stud.mf.no.

Ingen kommentarer: