torsdag 1. november 2007

Studentrådsvalg

Her er beskrivelser av kandidatene til valget, som de har sendt inn selv. Vi har mange flotte kandidater! Valget er fra 7.-13. november på Fronter. Resultatet kunngjøres på allmøtet 21. november. Faglig leder, masterrepresentant og bachelorrepresentant blir sittende ut neste semester.
Kandidatene ble bedt om å velge en sang...

Leder:
Jan Einar Hals
Navnet er Jan Einar og studerer for tiden en bachelor i UKT på
7. semester. Noen vil kanskje påpeke at UKT bare har seks semestre, men
ser ingen grunn til å henge seg opp i det. Planen er vel å videre gå
over på en master i KRL. Det blir koselig. Ellers kan jeg vel legge til
at jeg liker å drive litt med musikk, se på sære filmer og fotball.
Hvorfor stille til valg som SR-leder? Hovedsakelig fordi det er en
anledning til å kunne bidra positivt til studentdemokratiet og miljøet på MF og
fordi jeg anser rollen som SR-leder som gunstig for mitt videre
karrierevalg som countryartist. Skal vi se, er det no mer som bør sies. Er
ikke helt sikker på det? Men neida så jo da så, og ellers a? Hei hei!

Anders Helset-Eriksen

En glad utadvent, ikke så ung mann. Mange års org erfaring innen fagforening. Kurset og kurser om org arbeide. Sittet i opp til flere styrer. Er veldig løsningsorientert, men skal være etter en god prosess. Team work its the way to do it!! Og min favoritt sang er "Thats are friends are for"!!


Studentpolitisk ansvarlig:

Hanne Marie Laursvleiel Pedersen-Eriksen


Jeg er selv førsteårsstudent på KRL 111 og har planer om å gå hele teologi-løpet. Det hadde vært veldig spennende å få se hvordan et studentråd virker, hva dere gjør for elevene og hvordan dere jobber opp i mot organisasjoner utenfor MF. Har derfor lyst til å stille til valg! Ikke fordi jeg tror jeg er den beste, men fordi dette kunne gitt meg en verdifull erfaring å ha med seg videre. Jeg har også veldig lyst til å bli bedre kjent med MF og gjøre en frivillig jobb for miljøet.
Er veldig interessert i politikk og er aktivt med i KrFU til daglig. Så jeg har noe kjennskap til hvordan styrer og organisasjoner arbeider.
(hun har sittet i kommunestyre!!)

Miljøutvalgsleder:

May Ingunn Thorleifsdotter

Kallenavn: tiltaleform Maya, omtaleform Mayå, og bilen min kalles alltid Mayasen ...
Ellers: 25 år, fra Stavanger. Går femte året på teologi.
Digger rock fra 70- og 80-tallet (bare det alene er grunn god nok til å stemme på meg), er gammel kampsportutøver innen ju jitsu og japansk sverdkunst (nok en flott egenskap). Er ellers engasjert i I Mesterens Lys, en gjeng kristne som står på stand på Alternativmessen og forkynner det glade budskap (stem i vei!).
Århundrets MF-fest planlegges – vil du bli med og bestemme? Vil du hilse på kongen neste år?
Stem på May Ingunn!

Cand.theol-representant i studentrådet:


Jan Erik Westen


Hei mitt navn er Jan Erik Westen!
Jeg går tredje året på teologi, og føler det er et spennende studium. Likevel er det alltid rom for forbedringer. Jeg liker tanken i den nye telogiplan med tettere samspill mellom teori og praksis. Dette vil føre til at en føler en går på et profesjonsrettet studium, også tidlig i studiet. Dette er et arbeid som vil ligge meg på hjertet, slik at teologistudiet kan være mest mulig hensiktsmessig, og føles relevant for den tjeneste en vil gå inn i.
Ellers kan det nevnes at jeg tidligere har vært engasjert i diverse ungdomsarbeid, blant annet som nestleder.
Av utenom studiemessig aktivitet setter jeg pris på den gode samtale, en god fotball kamp (en del vet hvilke 2 lag som er interessante). Sang og da i særstilling vakker vokal er musikksjangeren jeg gjerne hører på. Og i denne sammenheng kan "Se ilden lyse" nevnes som et sangønske.
Godt valg til den enkelte.
Fred ønskes fra Jan Erik!


Einar Aksel Urnes Fagerheim


Jeg heter Einar Aksel Urnes Fagerheim og er på mitt andre år på teologistudiet. Jeg er glad i musikk, og går gjerne på konserter uten å kjenne artisten. Trives både i kantina og på lesesalen, og synes begge steder er viktige for det å være student på MF.
Jeg mener studenten bør stå i senrum for den faglige aktivitet på MF, og at det i utformingen av studieplaner og vurderingsformer må tas høyde for en sammensatt studentvirkelighet. Fleksibilitet er et nøkkelord, og jeg vil gjerne være med å dra i en retning som gjør det lettere å komme til MF med tidligere eksamener og med ulike tilnærminger til læring.

Sang? Vi tar Beach Boys' "wouldn't it be nice".

Godt valg!

Ingen kommentarer: